Rezolutie Optima Vizualizare Site : 1280 x 960


Conditii de participare PDF Imprimare E-mail

 
   Uniunea Nationala a Asociatilor Stomatologice (UNAS) si Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti (LSMDB) au grija de viitorii medici dentisti prin acordarea unei burselor UNAS.

   Aceasta va reveni cate unui student inscrisi in anul IV si V la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul U.M.F. “Carol Davila” din Bucuresti si consta in acordarea lunara a unei sume de bani pe parcursul anului universitar 2008 – 2009.

   Selectia pentru candidatii anului IV se va desfasura in mai multe etape care vor tine cont de urmatoarele aspecte:
  - sprijinul colegilor,
  - participarea activa la activitati stiintifice, organizatorice sau practice desfasurate in cadrul ONG-urilor dovedita prin CV,
  - opinia cadrelor didactice,
  - interviu cu conducerea UNAS.

   Pentru anul IV, in saptamana 13 – 18 octombrie, membrii ligii vor prezenta in cadrul cursurilor anului IV bursa, urmand a se face si primele propuneri de candidati. Inscrierile continua pe durata intregii saptamani, pana pe 18 octombrie inclusiv, la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. (va rugam sa mentionati seria).
   In saptamana 20 – 26 octombrie, in cadrul acelorasi cursuri studentii anului IV isi vor putea exprima optiunea pentru unul din candidati prin vot. Primii cinci candidati din fiecare serie trec in etapa urmatoare, in care le vor fi evaluate CV-urile de catre cadrele universitare.
   In saptamana 3 – 9 noiembrie primii cinci candidati vor participa la un interviu cu conducerea UNAS, in urma caruia se va decide castigatorul anului 2008 – 2009.
   Cei cinci candidati care au ajuns in finala, vor ramane in competitia pentru bursa UNAS pentru urmatorii ani de studiu. Astfel, in anii V si VI bursa se acorda studentului cu cele mai multe realizari in anul de studiu precedent.
  
   La anul V, castigatorul va fi ales din unul din cei cinci finalisti ai anului trecut: Dragomir Alina, David Mihai, Dima Vanesa, Predoiu Monica si Radu Alina. Cei cinci sunt rugati sa-si trimita CV-urile actualizate continand numai activitatile ultimului an de studiu, pana pe data de 20 octombrie la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. pentru a putea fi evaluate de catre cadrele didactice.
 
   Puntajele le puteti gasi pe site-ul nostru www.lsmdb.ro  la sectiunea “Bursa UNAS 2008″.
 
   Te asteptam sa-ti pregatesti si tu dosarul! A aparut o bursa care nu ia in considerare numai notele, ci si implicarea activa in viata medicala prin intermediul ONG-urilor medicale sau sociale, initiativele personale, si sprijinul acordat colegilor.

   Bursa UNAS e pentru tine, fiindca nu te-ai gandit numai la tine!

 
Urmator >

Logare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Publicitate

reclama.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.

Sondaje

Veti participa la Congresul U.N.A.S. ?

(3026 votes)

  • 94.9% (2873)
  • 2% (60)
  • 3.1% (93)

Cine este On-line

Avem 5 vizitatori online

Unas Page Facebook

Publicitate

Publicitate

reclamam.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.