Rezolutie Optima Vizualizare Site : 1280 x 960


Fidelizeaza-ti echipa oferind beneficii extra salariale moderne PDF Imprimare E-mail

up.jpg

 

Ti-ai lansat de curand propria clinica stomatologica si incerci sa gasesti echilibrul intre activitatile administrative si timpul alocat pacientilor? Stim cat de mult iti doresti sa oferi servicii de calitate, dar mai stim si faptul ca ai o responsabilitate importanta, aceea de a forma o echipa de profesionisti motivati si pregatiti sa faca performanta alaturi de tine pe termen indelungat.

Astfel, un pachet de beneficii extra salariale bine pus la punct si usor de gestionat te va ajuta sa-ti fidelizezi echipa si sa castigi timp in favoarea afacerii tale. Cu o prezenta de 15 ani pe piata romaneasca, Up Romania ofera celor peste 20.000 de companii client posibilitatea de a crea pachete moderne de beneficii, adaptate stilului de viata al fiecarui angajat.

Up Romania este partenerul potrivit pentru orice business aflat la inceput de drum, punand la dispozitie un pachet variat de instrumente pentru recompensarea si fidelizarea angajatilor: tichete si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.

Tichete de masa pe suport de hartie sau carduri de masa Chèque Déjeuner sunt solutia perfecta prin care angajatii se simt apreciati si prin care beneficiaza de suport extra salarial pentru a adopta un stil de viata echilibrat, avand la dispozitie o retea nationala de magazine, restaurante si companii de catering.  In plus, costul pentru angajator este cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeasi suma oferita in numerar.

 

Din ce in ce mai multe companii aleg sa-si recompenseze angajatii cu ocazia unor evenimente speciale precum cele de Craciun, Paste, 8 Martie sau 1 Iunie. Tichetele cadou Cadhoc sunt o varianta moderna si rapida de recompensare a angajatilor, ce simplifica enorm procesul de selectie, depozitare si distributie a cadourilor. De asemenea, tichetele cadou intra in categoria cheltuielilor sociale fiind deductibile la calculul impozitului pe profit, in limita a 5% din fondul de salarii. Pe langa toate aceste beneficii, angajatii se bucura de libertatea de a-si alege singuri cadourile, avand acces la o retea de peste 55.000 de magazine partenere.

Se apropie perioada concediilor si te gandesti sa iti surprinzi placut salariatii? Daruieste-le vouchere de vacanta Chèque Vacances! Acestea faciliteaza economii reale la bugetul de prime de vacanta, de aproximativ 32% si sunt scutite de contributiile angajatorului si angajatului – CAS, fond de sanatate, de somaj, asigurare de accidente etc. – pana la valoarea de 8.700 lei anual per salariat. Angajatii pot folosi tichetele de vacanta intr-o retea vasta de parteneri afiliati pentru a achizitiona servicii turistice pe teritoriul Romaniei: cazare, masa, agrement sau alte activitati relaxante de petrecere a timpului liber. 

Toate aceste instrumente de motivare a echipei puse la dispozitie de Up Romania inseamna timp castigat in favoarea afacerii tale si o echipa loiala de profesionisti.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

 

Intra pe upromania.ro si comanda tichetele valorice de care ai nevoie!

 
< Precedent   Urmator >

Logare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Publicitate

reclama.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.

NOU!- Cursuri Online

hpmd.png

ainf.png

pdeurg.png

Sondaje

Veti participa la Congresul U.N.A.S. ?

(2954 votes)

  • 95% (2807)
  • 1.9% (57)
  • 3% (90)

Cine este On-line

Avem 1 vizitator online

Unas Page Facebook

Publicitate

Publicitate

reclamam.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.