Rezolutie Optima Vizualizare Site : 1280 x 960


Castiga timp in favoarea afacerii tale PDF Imprimare E-mail

up.jpgTe ocupi de managementul unui cabinet stomatologic? Inseamna ca stii cat este de dificil sa ai grija de pacientii tai si, in acelasi timp, sa conduci o echipa de profesionisti pe care sa ii motivezi sa ramana alaturi de tine pentru o perioada indelungata de timp. Angajatii motivati sunt si cei mai implicati, iar acest lucru se transpune perfect in empatie fata de pacienti, in seriozitate, si, mai ales, in performanta.

Up Romania iti ofera posibilitatea de a oferi echipei tale un pachet de beneficii extra salariale, modern si usor de gestionat, cu deduceri fiscale reale pentru angajator, dar si cu avantaje sociale si economice pentru salariati. Cu o prezenta de 15 ani pe piata romaneasca si peste 20.000 de companii client, Up Romania este partenerul cu care orice IMM isi doreste sa colaboreze pentru a-si fideliza echipa.

 

 

Tichete de masa - suport de hartie sau carduri de masa Chèque Déjeuner beneficiaza de 0% taxe patronale si salariale si sunt 100% deductibile fiscal, astfel incat castigul companiei ajunge pana la 40% din sumele acordate angajatilor tai in tichete de masa, comparativ cu aceeasi valoare oferita in bani. In plus, angajatii au la dispozitie o retea nationala de magazine, restaurante si companii de catering, unde pot folosi tichetele sau cardurile de masa.

Vrei sa fii un manager modern? Inlocuieste cadourile clasice de Craciun, Paste, 8 Martie sau 1 Iunie si ofera pentru toate aceste ocazii speciale tichete cadou Cadhoc, o alternativa usor de gestionat si pe placul angajatilor, intrucat au posibilitatea de a-si alege singuri cadoul dorit. Tichetele cadou intra in categoria cheltuielilor sociale si sunt astfel deductibile la calculul impozitului pe profit, in limita a 5% din fondul de salarii.

Vouchere de vacanta Chèque Vacances - o modalitate originala prin care iti poti surprinde placut angajatii in perioada in care se planifica concediile. Acestia le pot folosi intr-o retea vasta de parteneri afiliati pentru a achizitiona servicii turistice pe teritoriul Romaniei: cazare, masa, agrement sau alte activitati relaxante de petrecere a timpului liber. Totodata, voucherele de vacanta sunt scutite de contributiile angajatorului si angajatului – CAS, fond de sanatate, de somaj, asigurare de accidente etc. – pana la valoarea de 8.700 lei anual per salariat, facilitand o economie de aproximativ 32% la bugetul de prime de vacanta.

Toate aceste instrumente de motivare a echipei puse la dispozitie de Up Romania inseamna timp castigat in favoarea cabinetului tau stomatologic si o echipa inchegata de profesionisti in care pacientii sa aiba incredere deplina.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

 

Intra pe upromania.ro si comanda tichetele valorice de care ai nevoie!

 

 
< Precedent   Urmator >

Logare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Publicitate

reclama.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.

NOU!- Cursuri Online

hpmd.png

ainf.png

pdeurg.png

Sondaje

Veti participa la Congresul U.N.A.S. ?

(2991 votes)

  • 94.9% (2838)
  • 2% (60)
  • 3.1% (93)

Cine este On-line

Avem 14 vizitatori online

Unas Page Facebook

Publicitate

Publicitate

reclamam.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.