Rezolutie Optima Vizualizare Site : 1280 x 960


Fericirea este reprezentata si de lucruri marunte PDF Imprimare E-mail

Se stie ca meseria de doctor este una dintre cele mai dificile profesii din lume, insa satisfactia de a-i putea ajuta pe ceilalti este fara egal, mai ales cand acest ajutor se traduce prin alinarea suferintelor. De cativa ani conduc un spital privat din Romania care a insanatosit mii de oameni si care a facut fericite si mai multe de famillii. Sunt onorat sa am niste colegi de exceptie care muncesc din greu si care o fac cu pasiune si responsabilitate de fiecare data. Acesta este si motivul pentru care am simtit nevoia sa le ofer mai mult. Pentru ca merita si pentru ca sacrificiile pe care le-au facut de-a lungul timpului nu au ramas neobservate....

Asa m-am hotarat ca a venit momentul sa le cresc salariile cu tichete de masa de la Up Romania pentru ca am aflat ca acestea aduc multe beneficii de ambele parti. In primul rand, datorita lor, spitalul poate face economii de pana la 40% intrucat sunt deductibile fiscal. In al doilea rand, am reusit sa le negociez un salariu mai mare fara sa resimt o povara fiscala pe care nu stiu daca as fi putut-o gestiona. Pe langa beneficiile materiale, personalul spitalului este acum si mai motivat si mai multumit, iar faptul ca au primit recunoasterea si confirmarea unei munci bine facute ii ajuta sa se concentreze mai bine pe ceea ce este important.

 

Mai mult decat atat, este pentru prima data in foarte multi ani cand vad doctorii ca stau impreuna la masa de pranz, asta daca nu exista cazuri urgente. Asta si pentru ca, cu ajutorul tichetelor de masa avem acces la o retea larga de supermarketuri si restaurante de unde ne putem cumpara oricand o masa buna si calda. Beneficiile noaste se multiplica de cateva ori pe an pentru ca cei de la Up Romania ne ofera noua si familiior noastre, produse si oferte promotionale de care ne putem bucura din plin.

 

Sunt extrem de multumit de alegerea pe care am facut-o si de faptul ca ii vad pe colegii mei mai bucurosi, mai motivati si mai pregatiti ca oricand sa salveze vieti si sa faca bine oamenilor. Ii vad zambind mai des si asta se datoreaza unui lucru atat de simplu: tichetele de masa de la Up Romania.

 

Despre Up Romania 

 

Up Romania  isi propune sa ofere clientilor si partenerilor sai servicii integrate care sa le simplifice interactiunile, procesele, deciziile, adoptand o atitudine de intelegere profund umana a nevoilor acestora si sustinand bunele practici de responsabilitate sociala. Misiunea noastra este sa aducem valoare prin empatie, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri. Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile. In servicii, responsabiliatea este o valoare cheie, pentru ca ea este sinonima cu… insasi actiunea de a presta servicii. Responsabilitatea inseamna o asumare curajoasa a unor sarcini suplimentare, pentru a face viata mai simpla celorlalti. A intelege ce-si doresc clientii este premiza pentru solutii care sa conteze si sa faca diferenta pentru ei. 

 

Intra pe www.upromania.ro si comanda tichete de masa pentru salariatii tai!

tik.png

 
< Precedent   Urmator >

Logare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Publicitate

reclama.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.

NOU!- Cursuri Online

hpmd.png

ainf.png

pdeurg.png

Sondaje

Veti participa la Congresul U.N.A.S. ?

(2945 votes)

  • 95% (2798)
  • 1.9% (57)
  • 3.1% (90)

Cine este On-line

Avem 1 vizitator online

Unas Page Facebook

Publicitate

Publicitate

reclamam.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.