Rezolutie Optima Vizualizare Site : 1280 x 960


Congres U.N.A.S.
CONGRES UNAS 2017
ANUNT CONGRES UNAS 2017

Stimaţi colegi,
 
Vă aducem la cunoştinţă că în perioada 4-7 oct. 2017, la Crystal Palace Ballrooms, se va desfăşura cea de-a XXI ediţie a Congresului UNAS cu tema „CONCEPŢII ACTUALE DE DIAGNOSTIC ŞI TRATAMENT ÎN MEDICINA STOMATOLOGICĂ”.
Paralel cu lucrările Congresului UNAS, va avea loc cea de-a XII-a Conferinţă Naţională de Parodontologie din România, a VI-a ediţie a Conferinţei Naţionale a Societăţii Române de Protetică Dentară şi Maxilo-Facială precum şi a IV-a Conferinţă Naţională a Asociaţiei de Stomatologie Pediatrică din România.
 
Citeste mai departe...
 
Congres U.N.A.S. 2016

Stimaţi colegi,

A devenit deja tradiţie ca manifestarea ştiinţifică organizată de UNAS să se desfăşoare la începutul lunii octombrie.
În acest an, Congresul Internaţional organizat de UNAS va avea loc în perioada 5-8 octombrie 2016 şi se va desfăşura, ca şi anul trecut, la CRYSTAL PALACE BALLROOMS, str. Calea Rahovei, nr. 198A, sector 5, Bucureşti (în spatele Pieţei de flori George Coşbuc).
Centrul de conferinţe este dotat cu săli moderne complet utilate şi cu parcare gratuită de cca. 400 locuri.
În aceeaşi perioadă, paralel cu lucrările Congresului UNAS, va avea loc cea de-a XI-a Conferinţă Naţională a Societăţii de Parodontologie din România, a V-a ediţie a Conferinţei Naţionale a Societăţii Române de Protetică Dentară şi Maxilo- Facială  precum şi a III-a Conferinţă Naţională a Asociaţiei de Stomatologie Pediatrică din România.
De asemenea, alături de noi vor participa cu lucrări cadre didactice de prestigiu ale Facultăţii de Stomatologie USMF “Nicolae Testemiţanu” din Chişinău, membri ai Asociaţiei Stomatologilor din Republica Moldova (ASRM).


Congresul este creditat cu 24 ore EMC de către Colegiul Medicilor Dentişti din România şi reprezintă maximum de ore EMC conform legislaţiei în vigoare.
 
 
anunt_2_2016_fata.jpg
Citeste mai departe...
 

Logare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Publicitate

reclama.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.

NOU!- Cursuri Online

hpmd.png

ainf.png

pdeurg.png

Sondaje

Veti participa la Congresul U.N.A.S. ?

(2930 votes)

  • 95.1% (2785)
  • 1.9% (57)
  • 3% (88)

Cine este On-line

Unas Page Facebook

Publicitate

Publicitate

reclamam.gif

Daca doriti sa va faceti reclama aici va rugam sunati 0722.137.000.